O nama

Knjigovodstveni servis Fabijanić temelji svoj poslovni pristup na pružanju kvalitetnog i urednog vođenja Vaših poslovnih knjiga, što je jedan od važnijih elemenata na putu do uspjeha Vaše tvrtke. Zadovoljstvo klijenta je osnova našeg poslovanja i mjerilo našeg uspjeha.

Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim računovodstvenim servisom ili ga birate po prvi put, javite nam se, bit će nam zadovoljstvo dogovoriti sastanak i popričat s Vama o Vašim željama i ciljevima, te Vas pozvati da postanete jedan od zadovoljnih komitenata knjigovodstvenog servisa Fabijanić d.o.o.

Knjigovodstveni servis Fabijanić d.o.o. osnovan je 1992. godine sa željom i namjerom da posluje na tržištu i razvija se uz poštivanje propisa Republike Hrvatske, kao i da svojim znanjem i iskustvom pomogne malim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima da što lakše savladaju mnogobrojne prepreke u poslovanju, a koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne propise itd.

Naša ideja je da pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim malim poslovnim subjektima čije poslovanje nije tako obimno i zahtjevno, te im se ne isplati zaposliti knjigovođu u stalni radni odnos.
Zahvaljujući stručnom osoblju i vrhunskom software-u Pantheon (www.datalab.hr) u mogućnosti smo ponuditi vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu.

Odlučite li se ukazati nam svoje povjerenje, garantiramo vam kvalitetnu i promptnu uslugu. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu, i permanentno educiramo naše kadrove. Koristimo usluge nekoliko konzultantskih kuća (RRIF, RIF, TEB), savjetnika Ministarstva financija i u stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava.